Kleintje Lizzy
INHOUD van DEZE SITE
Réunie GINN 2009
OSS oktober '09 GINN
Amersfoort 2010 GINN
Tien kattenvriendjes
Remy en Sjakie
Noppes en Mufasa
De regenboogbrug
Afscheids gedichten
Etiquette van de kat
Egypte is toppie....
Lizzy op vakantie
Lizzy in de POL 2009
LIZZY IN SCHOONDIJKE
CURACAO BREEZES 2009
Carribean fotoalbums
Animaties + plaatjes
Email + onze banner
PSP eigen creaties
BANNERS-LINKEN
HYVES van Tinesjuh
Plaatjes voor hyves
GRATIS ecard sturen
Onze eigen toplijst
Winkeltje van LIZZY
Ons laatste nieuws..
Gay pride A'dam '09
De efteling '09
Stiekum gluren.....
Gastenboek

SUPER   GAAF....mijn  nicht  Gerda schilderde al onze miauwertjes....

        TOPPIE.

Kijk voor info op  http://www.cultuurschuur.nl

 

 

 

 

  

Interessante  hondenweetjes

De hond is inmiddels uitgegroeid tot één van de populairste huisdieren. Na de kat zijn het de dieren die de Nederlanders het liefst om zich heen hebben. Naar schatting zijn er in Nederland zo’n 2,2 miljoen honden. Niet zo gek ook, want honden zijn heel trouw en dankbaar. In de meeste gevallen worden ze zelfs als  familie beschouwd!

Dat de hond dus een gewild huisdier is en door ons mensen vertroeteld wordt met speeltjes, een eigen hondenmand en hondensnoepjes, dat  weten we allemaal. Maar er zijn nog heel veel leuke weetjes over honden die je vast en zeker nog nooit had gehoord. Nieuwsgierig geworden? Lees dan maar mee!

·         Honden werden al ruim 17000 jaar geleden als huisdieren gehouden. Maar ze bestaan natuurlijk al veel langer. Van origine stammen ze af van de wolven en sinds die tijd zijn er veel verschillende rassen ontstaan.

·         Wereldwijd zijn er zijn nu ongeveer 350 hondenrassen bekend. De populairste rassen in Nederland zijn de Labrador Retriever, de Chihuahua en de Franse Bulldog.

·         Graag geven we onze trouwe viervoeters een leuke naam die bij goed bij ze past, liefst met niet teveel lettergrepen om het roepen en aansporen van de hond makkelijker te maken. In 2011 waren de 5 populairste hondennamen Luna, Max, Diesel, Bo en Lady

·         Ongeveer 70% van de hondenbezitters schrijft de naam van hun hond ook op vakantiekaarten. Dit bevestigt dus weer dat de hond vaak echt deel uit maakt van een familie!

·         Naast het feit dat honden vaak lief en trouw zijn, zijn het ook zeer bijzondere dieren dankzij een aantal opmerkelijke eigenschappen. Zo kan de neus van een hond meer dan 100.000 keer beter ruiken dan die van een mens en hebben ze twee keer zoveel spieren als mensen om hun oren te bewegen.

·         Ook hebben ze een hele goede interne klok. Als je een bepaalde dagelijkse routine hebt onthouden ze die en deze internet klok vertel hen wanneer je thuis zal komen na een dag werken en wanneer het etenstijd of bedtijd is.

·         De oudste hond ooit werd naar verluid maar liefst 29 jaar oud!

 

 

 

 

 

 

 

Rinaldo bouwt jou  wii  om

     voor weinig eurootjes...

Neem een kijkje op zijn site......

 

 

 


neem aub. eens een kijkje op

 

hier vind u vele adoptie katten....

lees verder op de site van het kattenwoud en....

STEUN door middel van het adopteren van

één of meerdere katten....

 http://www.kattenwoud.nl